sobota, junij 19, 2004

Google Gmail - bo 1GB prostora dovolj?

Prav neverjetno je, kaj je povzročil Google 1. aprila letos z novico, da bo pričel ponujati brezplačno elektronsko pošto s kar 1000 MB prostora. Ja, storitev Gmail s kar 1 GB prostora vam bo kmalu na voljo za vaša elektronska sporočila.

Za nemalo uporabnikov Interneta pa seveda kmalu ni dovolj hitro, zato prosjačijo za uporabniško ime na praktično vsaki strani, ki Gmail le omeni. Zato se je pojavilo že precej spletnih strani, kjer se Gmail poštni predali celo prodajajo, spet drugi pa povabilo, katerega potrebujete za to, da si lahko skreirate račun, pogojujejo z zahtevami, ki so precej čudaške in to le zato, ker sami že imajo Gmail in uživajo ob trpinčenju drugih, ki bi se skoraj prodali za 1GB poštni predal :-)

Ste tudi vi pripravljeni narediti marsikaj za Gmail elektronski predal? Na tej strani je naslednjih nekaj dni možnost za blamažo :-)

Vsi ostali pa si lahko mirno, brez panike, do uradnega začetka delovanja Gmail-a tolažite z nekaj manjšim (100MB), a še vedno večjim poštnim predalom kot običajno. Hitro na Yahoo Mail.

Ni komentarjev: